Xerox Authorised Reseller
Vragen? Vul uw naam en telefoonnummer in en wordt gebeld

Over ons

Perfect Supplies bestaat sinds 1995. Wij streven ernaar, het snelste en voordeligste verzendhuis van Nederland te zijn. Dat voordeel zit 'm niet alleen in onze prijzen, maar ook in onze jarenlange ervaring met computer- en kantoorsupplies.

Ons productenbestand omvat zo'n 30.000 artikelen. We concentreren ons op de digitale opslagmedia zoals (bedrukte) CD's, DVD's, opticals, harddisks en op printproducten zoals toners, inktcartridges en papier.

Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit bedrijven in de grafische sector en architecten. We leveren ook aan bedrijven in andere sectoren, lokale overheden en de non-profitsector.

Korte distributielijnen zijn ons handelsmerk. We houden geen voorraden aan: uw bestelling wordt rechtstreeks uit de magazijnen van onze importeurs naar u verzonden. Dat scheelt opslag- en transportkosten. Dat ziet u aan onze prijzen.

Persoonlijk contact is belangrijk voor veel van onze klanten. De meeste bestellingen worden bij ons telefonisch gedaan. Dat heeft zo z'n voordelen. Raakt bijvoorbeeld uw toner op, dan hoeft u niet te zoeken naar het typenummer van de cartridge. Wij weten precies welke toner in welke printer past. Belt u ons, dan hebben wij meteen een overzicht van uw eerdere bestellingen bij de hand.

Perfect Supplies - Amstel 262 - 1017 AM Amsterdam - T 020-4703834